wow jag har blivit med jobb

16.11.2017 kl. 22:40

hej igen, glad torsdag!! vill så gärna skriva mer här men just nu kommer så mycket emellan som gör att jag måste prioritera annat. dock är det till stor del bara bra grejor. kan nämligen meddela att jag haft sådan sjuk tur med mitt jobbsökande denna vecka, inget är skrivit i sten ännu och jag väntar fortfarande på bekräftelse från en högre chef och på mitt utdrag från belastningsregistret. nämnde ju att jag i måndags var på väla och sökte jobb i en del butiker, på tisdagen fick jag samtal ifrån en av dem som helt plötsligt blivit av med sina två och enda extrapersonal då det fått fast jobb någon annanstans. alltså sedan jag varit där ett dygn tidigare, vilket flyt jag har. igår var jag alltså på mina två första arbetsintervjuer eftersom jag på måndagen också bestämde tid för intervju med en bank. och det sjukaste av allt är att jag alltså direkt blev erbjuden anställning hos båda och kommer kunna kombinera dem! så som det ser ut just nu (saker kan ju såklart fortfarande ändras) börjar jag smått i butik i nästa vecka och på bank mellan två till tre veckor. är så taggad på att få nya rutiner, göra något som känns viktigt och att vara i ny miljö och lära mig saker. det här känns så bra, börjar snart en ny del i mitt liv typ.

såhär såg alltså queenofarbetsintervjuhanna ut. älskar hur jag var helt svartklädd och endast silvriga detaljer. glömde dock ta på mig brillorna innan bilderna togs. här har jag också mina nya byxor ifrån kappahl som jag tycker mycket om. 

här har vi också mig fast med brillor på och efter min första intervju. efter toalettbesök på väla för att undvika panik vid nästa intervju.

åt bakad potatis med grönsaker och lyssnade på ljudbok för att ladda om inför nästa intervju. satt ganska avsides och såg denna fina tapet, sån skulle en haft.

vill såklart också visa mina nya supersköna vantar och coola jeans ifrån lindex. syns dåligt på bilden men jeansen är super vida och har mörka revärer på sidorna. enda nackdelen är att de är någon centimeter för långa när jag har platta skor så i detta vädret blir de blöta längst ner.

kommer förhoppningsvis också hinna vara barnvakt emellanåt trots annat arbete och det är jag så glad för, vill inte behöva sluta med det igen. var med dem idag och har gungat i parken, lekt titanic med lego, spelat innebandy och fått en present (hemgjort slime).

idag har jag också agerat hemmafru och diskat, tvättat, hängt och vikt den med. gjorde ett besök på en gymnasieskola min bror är intresserad av tillsammans med dem. nu ska jag äntligen ta det lite lugnt, duscha snabbt då vi inte har något varmvatten mellan åtta och fem imorgon och ansiktsmaska. imorgon ska jag prioritera städning av rummet och fotografering av det eftersom jag har tid till detta medan det fortfarande är ljust utomhus. ska också packa en liten resväska då jag åker till dalarna på lördag och troligen dammsuga hela huset. och så till det lite roligare, ska träffa hedvig på kvällen och möta upp min nästkusin för att lämna danskläder. hoppas att du mår bra. kram

Hanna Rosqvist
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: