nu händer det grejer

13.11.2017 kl. 23:59

helloo! sen vi hördes sist har det hänt en del, jag har exempelvis fått total städabstinens och dammsugat hela huset. svetten bokstavligt talat rann i pannan och droppade ner på golvet när jag låg på golvet för att nå in under sofforna. idag har jag lite träningsvärk men vet inte om det beror på min hetsiga städning eller min övningskörning. i vilket fall är det illa. var rätt spänd när jag igår körde på riktig väg (industriområde) för första gången på två år och det resulterade i en skvätt tårar. blir så djävulens stressad av att behöva hinna tänka ut och utföra tusen ting innan vägkorsningen hundra meter framåt och känner hur jag liksom håller andan och paniken i mig växer. för om jag misslyckas under de hundra metrarna, ja då är jag körd. 

har badat både min missnöjda pillerfikus och mig själv i badkaret. jag testade den nya ansiktsmasken och den luktar underbart. kan dock inte uttala mig om hur den hjälper eller inte ännu, min hy är just nu mensig. har fått en finne i svansen på mitt ögonbryn, hur händer det ens?!

jag har skrivit en massa personliga brev på samma sätt som vi alla någon gång råpluggat inför ett prov dagen före. därför har jag inte en massa kul bilder att dela med mig utav idag.

idag var jag på väla köpcentrum mellan 11.30-16.30. alltså att jag överlevde!!? kan också tillägga att jag hade mina kängor med bred klack under dessa timmar och travade fram och tillbaka mellan butiker. har på riktigt onda blåsor på ovansidan av foten, tårna och på ankeln. konstigaste är att jag nu fått bevisat för mig att mina fötter faktiskt måste ha krympt minst en storlek på senare tid, i vintras satt dessa skor tight och nu flera månader senare glider min fot runt där inne. är det möjligt?

sökte jobb i butiker, höll pappa sällskap på lunchen och när jag betat av mina egna ärenden efter ett par timmar lyssnade jag på ljudbok, just nu är jag här isabelle ståhl och åt vegansushi från sugoi. 

tappade min telefon i lindex stengolv när jag missade jackfickan och skal och allt slogs av. men jäkeln är fortfarande hel?! är detta min turdag? fick även ett samtal och min första arbetsintervju bokad!! är taggad, för varje jobb jag sökt och inget hänt börjar jag mer och mer tro på tanken att jag kommer stå utan arbete hela livet men oj så mycket energi och hopp ett positivt svar gav mig. köpte också ett par ursnygga jeans på lindex, tumvantar pga åker på minisemester till ett minusgradigt dalarna i helgen och ett par skitsnygga svarta "kostym"byxor som jag försökt hitta hela hösten. perfekt nu när jag börjat söka kostymnisse jobb haha. visar dig detta imorgon! blev skjutsad hem av pappa från väla när himlen var sådär höstigt fin.

och så har jag skrivit på the body shops namninsamling mot djurförsök efter att jag upptäckt att mitt kvitto därifrån var mitt längsta någonsin trots endast en köpt produkt. läste och skrev på, gör det du med!

imorgon ska jag luncha med en barndomsvän jag egentligen inte träffat på flera år. men av en slump har vi senaste veckorna stött på varandra flera gånger och har nu bestämt oss för att faktiskt ses medvetet. efter detta blir det några timmar barnpassning! yey, bra tisdag! och har så bra planer kommande två veckorna, livet känns på topp just nu. händer så mycket och får ta del av så många viktiga delar i livet och trots mycket planer mår jag bra. det är så skönt! ta hand om dig. puss

Hanna Rosqvist
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: