min fantastiska hudvårdsrutin

11.10.2017 kl. 14:33

heloo!! hoppas din onsdag är fin, nu ska du få njuta av rejäla närbilder på mitt ansikte. att göra detta hudvårds inlägg här är mitt första steg på den långa vägen till att bli kakan 2.0 och överösas med gratis hudvård, är inte det drömmen?! 

börjar alltså med att rengöra ansiktet med en produkt från lush, angels on bare skin. tar en nypa "deg" och blandar ut i handflatan med lite vatten. tycker om att jag själv kan välja hur torr eller rinnig rengöringen ska vara och alltså även hur mycket skrubb det blir. känns väldigt fräsch och snäll mot min hy.

    

ansiktsmasker är det härligaste jag vet, älskar att smörja ut ett tjockt lager och massera in produkten ytterligare innan jag sköljer bort masken. lägger på en ansiktsmask nästan varannan dag och jag brukar skifta mellan någon av lush färska ansiktmasker och en mintig favorit. bb seaweed tycker jag har en underbar, len konsistens och mild skrubb av hirsflingor när jag masserar in den i slutet. min hy känns alltid återfuktad, lugn och jämn efter användning.

    

när jag torkat ansiktet med en ren frottéhandduk brukar jag blöta den och skrubba mina läppar med handduken för att få bort det torra, fnasiga. smörjer sen in dem med ett lent, fett läppbalsam från klinta (som för övrigt skapar mina absoluta favorit doftljus) med honungssmak. tycker att det lägger sig skönt på läpparna, inte som ett lager på utsidan. sprejar sen ett lager ansiktsvatten som känns så uppfriskande och luktar magiskt. om jag gjort ansiktsmask precis före, som i detta fallet brukar jag bara låta vattnet sjunka in i huden. när jag bara rengjort brukar jag dra bort det sista lagret orenheter med en bomullspad och detta vatten.

droppar sen ut detta ljuvliga serum och smörjer in. tycker att produkten känns så ren och tror att den är en stor anledning till att min hy lyckats må bättre på väldigt kort tid. serumet ger mig en jämn och fin färg i ansiktet och huden känns nästan lite spänstigt (kan det vara rätt ordval?), den sägs vara bra på att återfukta och det gör den verkligen. är inte oljig och sjunker in i huden på ett skönt sätt. 

uppenbarligen svårt att se vilken min nästa produkt i rutinen är men jag vet att det är grease lightning som jag smörjer på mina irriterade ställen på huden. tycker att den är bra mot finnarna utan att  torka ut huden alls.

och så till produkten jag anser vara den lyxigaste i min rutin. dyr men absolut värd varenda krona. så skön i ansiktet och det behövs inte alls mycket kräm för att huden ska bli mer än nöjd!

och det var alltså hela min hudvårdsrutin! här har vi mitt ansikte, på nytt född.

älskar känslan av frisk och fräsch hy, omhändertagen. enda gången den känslan är det motsatta är när jag tvingats springa till bussen när jag precis hunnit smörja in mig och det känns som att ansiktet smälter av svett. rekommenderar alla dessa produkter, annars hade jag inte använt dem så flitigt!! hoppas att du gillar! puss

Hanna Rosqvist
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: