tisdagsmys

10.10.2017 kl. 22:47

hejhej! idag har varit en lugn dag, den har känts lång men inte på ett dåligt sätt. kanske lite längre än vanligt eftersom jag de senaste två veckorna tvunget vaknar av mig själv innan sex på morgonen och lyckas aldrig somna om trots att jag är sömnig. men som jag berättat i tidigare inlägg myser jag kvar i sängen i ungefär två timmar. när jag tröttnat på att ligga still imorse tog jag fram frukost och såg senaste avsnittet av paradise hotel, det är ett sånt program jag "skäms" över att följa, men nu var det faktiskt några år sedan jag gjorde det sist. 

fortsatte med avsnitt två av den nya svt-serien "vår tid är nu" som jag hittills tycker mycket om. är så taggad på alla bra serier som drar igång nu tillsammans med hösten!!

tömde och fyllde på diskmaskinen, diskade rent två stekjärn för hand och slängde ihop min enkla men väldigt goda granola. det är verkligen att slänga ihop den nu för tiden, inga mått och tar av det som finns hemma. går endast på känsla! tyvärr var inte utbudet särskilt stort denna gång men eftersom jag nästan alltid blandar ner bär eller färsk frukt i skålen så gör det inget.

efter det har jag fixat på mitt rum, städat undan all röra, vattnat och slängt tre stackars växter som inte verkade må så bra. jaa, vad har jag mer gjort? lyssnat på podcasts och mest gått runt här hemma och fixat. pappa ringde när han var påväg hem från jobbet och frågade om vi skulle åka en runda, det är vår nya grej. åka runt i bilen, lyssna bra musik och ha rumpvärme. titta på hus och fabriker, peka och berätta att där inne jobbade farfar när jag var barn, och här bodde chefen. men han är död nu. amen detta är ju en nudiststrand!! osv osv. tycker det är mysigt att bara åka runt sådär utan bestämd destination, utan mål och utan stress.

hela kvällen har jag legat i ett varmt, skumbad med ansiktsmask på och en bok i ett fast grepp precis ovanför vattenkanten. och under tiden har jag tagit bilder av min hudvårdsrutin. så himla bloggig jag är, men mitt intresse för hudvård just nu har gjort att en dröm om att vara kakan växer inuti mig varje dag. men tänker att det får bli i ett eget inlägg, imorgon kanske!? för nu ska jag prata med nellsan i telefon innan jag ska sova sött, yey! så sjukt att hon ställt klockan och just nu är påväg till en strand på andra sidan jordklotet klockan halv sju på morgonen och här sitter jag och är redo för att sova liksom. men ja, nu ska jag fokusera på mitt och nellys samtal, bye sov gott!puss

Hanna Rosqvist
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: