ett stelt första inlägg

Publicerad 12.08.2017 kl. 23:40
hej!! detta är så stelt men bättre att ha det första inlägget överstökat så fort som möjligt, det måste ju ske. min tanke är att du som läser ska få lov att följa med i min vardag, mina tankar, mitt liv. i första hand finns jag här för att ge mina vänner en slags vardaglig inblick hos mig eftersom det är något av det som jag saknar mest hos dem. men också för att själv förhoppningsvis få utlopp för allt det oviktiga och viktiga som jag vill visa och berätta om för mina människor men som av olika anledningar inte delas med utav. skulle det nu möjligtvis vara så att någon för mig främmande person hittat hit och tycker att detta är intressant (svårt att föreställa mig) men ja, i så fall hej du är också välkommen att ta del av det här även om min ambitionsnivå i skrivande stund inte är jättehög och jag kommer fylla inläggen med mobilbilder och ogenomtänkt svammel. så, ett första stelt inlägg kan jag nu checka av, ingen presentation osv för jag förväntar mig egentligen bara att mina fina vänner kommer kika in här. puss
Hanna Rosqvist